Couperose

Vind je het vervelend worden dat jou wangen of zijkant van je neus continu rood zijn door de kleine bloedvaatjes die er doorheen lopen? Dan wordt het misschien toch eens tijd om iets aan die couperose te doen. Veel schoonheidsspecialisten zijn opgeleid om jou couperose te behandelen. Wij hebben ze in onze database opgeslagen voor jou om ze gemakkelijk te vinden via onze zoekmachine.

Wat is Couperose

Misschien vraag jij je nu wel af wat couperose nou eigenlijk is. Couperose is onschuldig, maar veel mensen ervaren het als vervelend. Couperose wordt herkent aan de kleine rode bloedvaatjes op de zijkant van de neus, wangen, voorhoofd of kin. Bij temperatuurverschillen wordt het gezicht rood en kan het warm aanvoelen bijvoorbeeld bij het drinken van warme dranken, bepaalde specerijen en alcoholische drankjes. Bij iemand die hier extra gevoelig voor is kan het voor komen dat de haarvaatjes continu uitgezet blijven staan.

De behandeling tegen couperose

Geïnteresseerd in een behandeling? Gelukkig bestaat er een methodes om couperose te doen verdwijnen of beter gezegd, te verminderen. Er bestaan verschillende mogelijkheden zoals; gebruik van crèmes, gebruik van make-up, laten laseren of dichtschroeien van de haarvaatjes.

Crèmes, make-up en zelfs de lasering al geprobeerd en lossen ze het probleem nog niet op? Dan zou je eens moeten kijken naar het laten dichtschroeien van de haarvaatjes. Deze methode wordt ook wel de Blendmethode genoemd, hierbij wordt er een klein naaldje, waar een kleine stroom doorheen gaat, in de kleine adertjes geprikt waardoor ze dichtschroeien. Na de behandeling kan de huid een tijdje rood zijn maar dit trekt weg na verloop van tijd. Het aantal behandelingen is afhankelijk de mate waarin je er last van hebt.

Met deze behandeling kunnen de meeste haarvaatjes in het gezicht onderhanden genomen worden. De behandeling is ongeschikt voor een gevoelige huid.

Is deze behandeling echt iets jou? Dan ben je bij een van onze schoonheidsspecialisten aan het juiste adres. Mocht je vragen hebben, dan kun je daarvoor contact opnemen met één van de schoonheidssalons die deze behandeling aanbieden. Zij staan jou graag te woord voor verdere informatie over een couperose behandeling.