Permanente Make-Up

Een vrouw wil er graag verzorgd en goed uitzien. Maar ben je er helemaal klaar mee om ‘s ochtends steeds weer opnieuw voor de spiegel al die minuten door te brengen? Dan is permanente make up de ideale oplossing voor jou. Bij permanente make up worden eyeliners, wenkbrauwen en lipliners permanent aangebracht. Ideaal wanneer je intensief gaat sporten, lekker gaat zwemmen of wanneer u een belangrijke bespreking hebt en je moet door de regen heen fietsen. Permanente make up blijft gewoon zitten.

De permanente make up wordt met een haarfijne naald die erg snel op en neer gaat aangebracht. Hierbij wordt er een speciale pigmentatie-vloeistof in de huid gebracht. Om de make up aan te brengen is betrouwde apparatuur en echte vakmanschap vereist. Wat vakkundigheid betreft bent je bij een schoonheidssalon die dit ondersteund aan het goede adres.

Permanente make up mag alleen gezet worden door gecertificeerde specialisten die werken bij een schoonheidssalon met een vergunning voor hygiëne en het laten zetten van permanente make up. De salons met deze vergunning kun je vinden op www.veiligpmu.nl.

 

Mogelijkheden

Wenkbrauwen: Geen, dunne of onregelmatige wenkbrauwen? Dit kan volledig verholpen worden met permanente make up. Kleine littekens tussen e wenkbrauwen kunnen gecamoufleerd worden.

Eyeliners: Je ogen vertellen wie je bent, ze spreken. Waarom zou je ze niet nog meer laten spreken? Met permanente make up kan met bepaalde kleurstellingen de uitstraling veranderd worden en natuurlijk verbeterd. Hierbij worden tussen de wimpertjes het pigment aangepast. Altijd mooie ogen zonder je zorgen te maken over je make up.

Ervaar je pijn?

Het is niet pijnloos, je kunt daarom een verdovende crème halen bij je huisarts. Dankzij de innoverende apparatuur en de crème is de pijn minimaal.

Is deze behandeling echt iets voor jou? Dan ben je bij één van de schoonheidssalons op schoonheidssalongids.net aan het goede adres! Benader een schoonheidsspecialiste voor meer informatie of maak een afspraak. Gebruik de filter om je zoekopdracht te optimaliseren en zoek een schoonheidsspecialiste die deze behandeling uitvoert bij jou in de buurt.