Schoonheidssalon leeuwarden

U heeft gezocht naar een schoonheidssalon leeuwarden. Schoonheidssalon leeuwardenWij hebben op schoonheidssalongids.net alle salons in deze plaats voor u op een rij gezet. Dus wanneer u zich even goed wilt laten verwennen door middel van een gezichtsbehandeling, manicure of een heerlijke massage. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Staat uw eigen schoonheidssalon in leeuwarden nog niet in de gids, meldt u dan aan met de roze knop rechts. Of wanneer u een schoonheidssalon in deze plaats kent, maar die nog niet in de gids is te vinden, kunt u deze tippen op de groene knop rechts.

Schoonheidssalons in leeuwarden

Ben je op zoek naar een schoonheidsspecialist of schoonheidssalon in leeuwarden? Voor een heerlijke gezichtsbehandeling, massage, pedicure of manicure kan je terecht bij de volgende salons. Gelegen in leeuwarden hebben wij de volgende salons en specialisten voor jou gevonden. Extra informatie is te vinden op de profielpagina van de salons. Hier kun je vinden welke behandelingen er uitgevoerd kunnen worden, de openingstijden en natuurlijk de mogelijkheden om contact te zoeken.

Mistfontein bij station Leeuwarden beklad met snor

Leeuwarder Courant - 2 hours ago
De mistfontein van kunstenaar Jaume Plensa bij het station van Leeuwarden is in de nacht van dinsdag op woensdag beklad. Op het kinderhoofd van het jongetje prijkt een forse snor. Daaronder is een...

Stationsplein kost gemeente Leeuwarden 2 miljoen extra

Leeuwarder Courant - 7 hours ago
De herinrichting van het Leeuwarder Stationsplein heeft heibel opgeleverd met aannemer K. Dekker. De gemeente betaalt nu 2 miljoen euro aan meerkosten. In juli maakten burgemeester en wethouders al...

News via Google. See more news matching 'leeuwarden'