Schoonheidssalon Massage

U heeft gezocht naar een schoonheidssalon Massage. Schoonheidssalon MassageWij hebben op schoonheidssalongids.net alle salons in deze plaats voor u op een rij gezet. Dus wanneer u zich even goed wilt laten verwennen door middel van een gezichtsbehandeling, manicure of een heerlijke massage. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Staat uw eigen schoonheidssalon in Massage nog niet in de gids, meldt u dan aan met de roze knop rechts. Of wanneer u een schoonheidssalon in deze plaats kent, maar die nog niet in de gids is te vinden, kunt u deze tippen op de groene knop rechts.

Schoonheidssalons in Massage

Ben je op zoek naar een schoonheidsspecialist of schoonheidssalon in Massage? Voor een heerlijke gezichtsbehandeling, massage, pedicure of manicure kan je terecht bij de volgende salons. Gelegen in Massage hebben wij de volgende salons en specialisten voor jou gevonden. Extra informatie is te vinden op de profielpagina van de salons. Hier kun je vinden welke behandelingen er uitgevoerd kunnen worden, de openingstijden en natuurlijk de mogelijkheden om contact te zoeken.

Autisme behandelen met QST massage

Assistentensite - 3 days ago
Qigong Sensorische Therapie (QST) massage is een rustgevende, tactiele autisme behandeling die ouders 15 minuten per dag uitvoeren over een periode van maximaal twee jaar om kinderen te helpen hun...

Dochter Hajo Bruins 'functioneert weer helemaal' na verlamming door massage

LINDAnieuws - 4 days ago
Acteur Hajo Bruins (56) vertelde eerder dit jaar, in LINDA.157, over zijn dochter die na een massage half verlamd raakte. Hoe is het nu met ze? 13.12.2017 | 12:41 uur | Merel Boudrie. We belden hem...

News via Google. See more news matching 'Massage'