Amber huidverbetering

Amber huidverbetering

In 1986 startte Margje van de Koot haar praktijk. Amber huidverbetering is gevestigd  in een gemeentelijk monument op de begane grond aan de Eigenhaardstraat te Zwolle / Assendorp. Amber huidverbetering is aangesloten bij de ANBOS en een erkend stage-bedrijf.

Het beroep schoonheidsspecialiste maakte enorme ontwikkelingen door, die Margje enthousiast volgt en toepast.

Behandelingen

  • Onbekend

Extra info

Amber huidverbetering biedt u een uitgebreid programma op het gebied van huidverzorging en -verbetering. In een rustgevende omgeving vindt u gespecialiseerde behandelingen die met uiterste zorg op maat zijn samengesteld en van hoogwaardige kwaliteit zijn. Wij begeleiden en adviseren u graag over de diverse behandelingen en producten die bij uw huidtype, of huidprobleem passen. Samen komen we tot een oplossing waardoor een reële huidverbetering bereikt wordt. Daarbij zorgen we er uiteraard ook voor dat  ervaren handen u meevoeren naar heerlijke ontspanning: een moment voor uzelf, zodat u als herboren de draad weer kunt oppakken.

Als uw huid bij uw topprioriteiten hoort en u bent op zoek naar de ultieme non-chirurgische verzorging, dan zijn de producten van ENVIRON® echt iets voor u.

Vanzelfsprekend helpt Amber huidverbetering u ook bij meer specifieke huidproblemen, zoals onregelmatigheden of steelwratjes.

Onze make-up van Jane Iredale is onovertroffen en een kleurenanalyse doet ook voor u wonderen.

Bij Amber huidverbetering werken wij met veel plezier. Dat blijkt uit onze betrokkenheid bij uw huidverbetering.

Contactgegevens

Adres: Eigenhaardsstraat 36
Postcode: 8012VH
Telefoon: 0384220970
Mail: Info@amberhuidverbetering.nl
Website: http://www.amberhuidverbetering.nl/

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 15:00
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 11:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 15:00
Zaterdag Onbekend

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add your own review

Stemming

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>