Anouk schoonheidssalon

Anouk schoonheidssalon

Graag stel ik mij op deze manier aan u voor: mijn naam is Anouk van Veluw, ik ben 36 jaar en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Op deze site treft u alle informatie aan over de mogelijkheden en behandelingen die ik in de salon bied. Gaat u voor een klassieke ontspanningsbehandeling of wilt u een huidprobleem aanpakken, bij mij bent u in goede handen.

 

De salon is wegens zwangerschaps- en bevallingsverlof gesloten in de periode van 3 juli 2015 tot en met begin 2016. Het is op dit moment dus niet mogelijk om afspraken in te plannen. Dames die producten nodig hebben, kunnen via de gebruikelijke weg contact met mij opnemen. Het is ook mogelijk om rechtstreeks bij Hulscher Cosmetics de producten van Rejuvi te bestellen (www.hulschercosmetics.nl en ga naar de webshop).

 

 

De salon is de kroon op mijn droom, ik ga voor de kroon op uw schoonheid !

Behandelingen

  • Manicure

Extra info

Nog geen info

Contactgegevens

Adres: Obsweg 32
Postcode: 9408AM
Telefoon: 0592354231
Mail: onbekend
Website: http://www.anoukschoonheidssalon.nl

Openingstijden

Onze behandeling zijn op basis van een afspraak en dus hebben we geen vaste openingstijden, Neem hiernaast contact met ons op voor een afspraak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add your own review

Stemming

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>