Beauty Centre Beverwijk

Beauty Centre Beverwijk

U kunt bij ons terecht voor schoonheidsbehandelingen, ontharingstechnieken en massages. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in huidverzorging en huidverbetering. Wij werken met het topmerk Cenzaa voor effectieve resultaten.

Behandelingen

  • Gezicht
  • Harsen
  • Make-up
  • Manicure
  • Massage
  • Pedicure
beverwijk

Extra informatie

Even de drukte van het dagelijks leven achter u laten en tijd nemen voor uzelf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor het complete plaatje op het gebied van wellness, huid- en haarverzorging. U hoeft dus geen aparte afspraak meer te maken bij de kapper, schoonheidsspecialist, pedicure en masseuse. Bij Beauty Centre Beverwijk vindt u alles onder één dak! Een combinatiebehandeling voor kapsalon en schoonheidssalon staat garant voor een ontspannen ochtend, middag of avond. Wilt u samen met 2 personen komen voor een heerlijke gezichtsbehandeling of massage? Dat kan in onze duo schoonheidssalon. Er wordt gewerkt met de producten van Cenzaa in de schoonheidssalon en met de producten van Goldwell in de kapsalon.

Contactgegevens

Adres: Parallelweg 128
Postcode: 1948NN
Telefoon: 0251750707
Mail: Info@garrarufabeauty
Website: http://www.beautycentrebeverwijk.nl

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag 12:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 12:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add your own review

Stemming

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>