Beauty Studio Ayu

Beauty Studio Ayu is een kleine, sfeervolle schoonheidssalon in Amsterdam, waar persoonlijke aandacht, ontspanning, kwaliteit en resultaat erg belangrijk zijn.

Voorafgaand aan iedere behandeling wordt er een huidanalyse gedaan. Deze huidanalyse is noodzakelijk voor een optimale afstemming tussen je huidtype, de gewenste behandelmethode en de juiste producten. De behandelingen worden uitgevoerd door een gediplomeerd schoonheidsspecialiste.

Behandelingen

  • Acnebehandeling
schoonheidssalon amsterdam

Extra info

Voorafgaand aan iedere behandeling wordt er een huidanalyse gedaan. Deze huidanalyse is noodzakelijk voor een optimale afstemming tussen je huidtype, de gewenste behandelmethode en de juiste producten. De behandelingen worden uitgevoerd door een gediplomeerd schoonheidsspecialist.

Je kunt in de schoonheidssalon terecht voor gezichtsbehandelingen voor alle huidtypes, lichaamsbehandelingen, wax behandelingen, Brazilian wax, harsen, anti-aging, acne-behandelingen, Microdermabrasie, manicure, cosmetische pedicure en Wenkbrauwen & Wimpers.

Om iedere klant alle rust en aandacht te geven in de salon wordt er uitsluitend op afspraak gewerkt. De salon is geopend van maandag t/m zaterdag, zie ook de openingstijden. Je kunt telefonisch een afspraak maken, een e-mail sturen, of online een afspraak maken.

Contactgegevens

Adres: Haarlemmerweg 1
Postcode: 1051 KN
Telefoon: 0641195885
Mail: info@beautystudioayu
Website: http://www.beautystudioayu.nl/

Openingstijden

Maandag10:00 - 19:00
Dinsdag 10:00 - 19:00
Woensdag 10:00 - 19:00
Donderdag 10:00 - 19:00
Vrijdag 10:00 - 20:00
Zaterdag 10:00 - 18:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add your own review

Stemming

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>