Bodyspice

Al sinds november 1997 biedt Bodyspice professionele instituutbehandelingen met bewezen resultaten. Ons hooggekwalificeerde team werkt met de modernste apparatuur en is bedreven in de meest uiteenlopende technieken, van Bindweefselmassage en RimpelReductieTherapie tot de aanpak van acne en van (medisch) pedicure tot elektrisch ontharen.

Behandelingen

  • Gezicht
schoonheidssalon amsterdam

Schoonheidssalon in het hartje van Amsterdam

Al meer dan 17 jaar biedt Bodyspice professionele behandelingen met bewezen resultaten. Ons hooggekwalificeerde team werkt met de modernste apparatuur en is bedreven in de meest uiteenlopende technieken, van RimpelReductieTherapie tot de aanpak van acne en van bindweefselmassage tot elektrisch ontharen.

Onze specialisaties:
2 schoonheidsspecialistes bij Bodyspice hebben, naast hun basisopleiding schoonheidsspecialist, de opleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialisten gevolgd en Els heeft de Masterclass Dermatologie voor schoonheidsspecialist gevolgd en is nu Medisch schoonheidsspecialist dermatologie.Ook zijn alle medewerkers van Bodyspice gediplomeerd pedicure en Ranangela is Medische Pedicure bij Bodyspice. Wij zijn hiermee gespecialiseerd in huidverbetering, bindweefselmassage, Rimpel Reductie Therapie, lymfedrainage, acne, elektrisch ontharen, camouflage, en (medisch)pedicure.
Naast onze vaste medewerkers komt ook 1 keer in de 6 weken huidtherapeute Zehra Inanli. Zij brengt maar liefst 4 verschillende lasers met zich mee en behandelt overbeharing, littekens, couperose, schimmelnagels, pigmentvlekken
De salonmerken waar wij mee werken zijn hannah, Gladskin, Sothys en OPI.

In 2012 werd Bodyspice genomineerd voor de gerenommeerde vakprijs ‘Beauty Award’, en behoort daarmee tot de top 5 van beste salons van Nederland. Klantvriendelijkheid staat bij Bodyspice voorop en iedere behandeling staat in het teken van optimale aandacht, aangepast aan individuele wensen.

hannah huidcoaches
De schoonheidsspecialistes van Bodyspice zijn tevens allen gecertificeerd hannah Huidcoach. Klanten zijn daarmee zowel verzekerd van een effectieve behandeling als ook van goed advies en professionele begeleiding.

Contactgegevens

Adres: Korte Leidsedwarsstraat 7
Postcode: 1017 PV
Telefoon: 0206248676
Mail: info@bodyspice.nl
Website: http://www.bodyspice.nl

Openingstijden

Onze behandeling zijn op basis van een afspraak en dus hebben we geen vaste openingstijden, Neem hiernaast contact met ons op voor een afspraak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add your own review

Stemming

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>