Huidverzorging Liezet Didderiëns

Huidverzorging Liezet Didderiëns

Mijn naam is Liezet Didderiëns Ritzen en ik ben al 25 jaar werkzaam alsschoonheidsspecialiste. Ik doe mijn werk nog steeds met veel plezier en probeer zoveel mogelijk op de hoogte te blijven omtrent mijn vak. Op mijn website vind u de specialisaties en de verschillende behandelingen. Voor vragen kunt u mij mailen op ldidderiens@live.nl of bellen naar 0475-542039.

Mijn salon is nu gevestigd te Echt. Voorheen heb ik 20 jaar lang te Montfort mijn salon gehad. In Echt had ik uitbreidingsmogelijkheden en omdat Echt mijn geboorteplaats is, heeft het mij altijd getrokken. Wij wonen met veel plezier in het nieuwe project ’t Thaal te Hingen/Echt. Mijn behandelingen zijn van goede kwaliteit en de prijs is ook nog ‘leuk’. Ik ben vakbekwaam en aangesloten bij de branchevereniging ‘ANBOS’. Mijn werk bestaat eruit om u een goede, eerlijke behandeling te geven en u eerlijk advies te geven omtrent huidverzorging.

Het belang van mijn klant staat voorop.

 

Behandelingen

  • Gezicht
  • Harsen
  • Make-up
  • Manicure
  • Massage

Ervaringen

Diploma’s: Schoonheidsverzorging, Manicure, Acne-specialisatie, Nagelstyliste

Certificaten: Kosmetiek voor de man, Permanente Make-up, Make-up (bruids- dag- en avondmake-up), Grimeren, Kleur-analyse, Diverse workshops Alcina-Cosmetics, Massage’s

Workshops: I.P.L. ontharing,  Micro-Dermabrasie. Ik heb meegelopen met een dermatoloog en ben op de ook geïnstrueerd over het verwijderen van huidkanker, waardoor ik weet waarop ik moet letten en u i.g.v. zal doorverwijzen.

Contactgegevens

Adres: Clarastraat 90
Postcode: 6102
Telefoon: 0475-542039
Mail: info@liezetdidderiens.nl
Website: http://www.liezetdidderiens.nl/

Openingstijden

Onze behandeling zijn op basis van een afspraak en dus hebben we geen vaste openingstijden, Neem hiernaast contact met ons op voor een afspraak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add your own review

Stemming

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>