Maribeau

De nieuwste technologische ontwikkelingen combineren wij met veel persoonlijke aandacht en deskundigheid. Wij houden ons voortdurend bezig met bijscholingen en cursussen, waardoor de know-how gewaarborgd blijft. Wij bieden persoonlijke begeleiding en advies, maatwerk op basis van uw wensen en behoeften. Ieder persoon is immers verschillend en derhalve worden alle individuele behandelingen op maat gemaakt en kunnen de prijzen variëren.

Behandelingen

  • Onbekend

Extra info

MARIBEAU behandelt alle huidtypes. Tevens werken wij ook samen met de zorgverzekeraar voor definitieve ontharing, medische camouflage van huidaandoeningen, acné-huiden, pigmentvlekken, couperose, rosacea en voeding & beweging.
Wij werken samen met dermatologen en huisartsen. De behandelingen met laser en IPL systemen staan centraal. Er wordt uitsluitend met gekwalificeerde apparatuur gewerkt.
MARIBEAU medisch schoonheidsspecialist in dermatologie, voeding & beweging, heeft een vergunning van de GGD op grond van artikel 3 van het Warenwetbesluit tatoeëren en piercen; voor hygiënisch werken.

Kijk ook op www.veiligpmu.nl.

Wij zijn gediplomeerd en aangesloten bij de branche organisaties ANBOS en BGN.

Contactgegevens

Adres: Elvis Presleystraat 65
Postcode: 6836DB
Telefoon: 0263236586
Mail: info@maribeau.nl
Website: http://www.maribeau.nl/

Openingstijden

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag 08:00 - 21:00
Woensdag 08:00 - 16:30
Donderdag 08:00 - 21:00
Vrijdag 08:00 - 21:00
Zaterdag Onbekend

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add your own review

Stemming

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>