MJ Amsterdam beautysalon

MJ Amsterdam beautysalon

Je goed voelen en er goed uitzien zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

De beauty branche is sterk in ontwikkeling. Met onze kennis en passie voor het vak en cosmetica volgen wij alle trends in de branche.

Behandelingen

  • Onbekend

Extra info

Steeds meer mensen zoeken naar vernieuwende beauty producten en behandelingen. Wij selecteren die producten en behandelingen die voor jou interessant zijn. Van Biologische cosmetica, wimperserum tot de beste spraytanning. Natuurlijk testen wij eerst zelf.

Alleen als wij overtuigd zijn van de toegevoegde waarde nemen we het op in ons assortiment en als mogelijke behandeling.  

Onze medewerkers zijn allemaal gediplomeerde vakvrouwen. Door het volgen van trainingen op allerlei gebied  zorgen we dat onze kennis up-to-date blijft en we jou het beste kunnen bieden.

De beautysalon is  6 dagen per week geopend en zelfs in de avond ben je bij ons welkom voor fijne behandelingen, mooie producten en leuke gifts! Je bent meer dan welkom….It’s all about you!

Contactgegevens

Adres: Pampuslaan 27
Postcode: 1087 HP
Telefoon: 020416509
Mail: onbekend
Website: info@mjamsterdam.nl

Openingstijden

Maandag9.00 – 22.00
Dinsdag 9.00 – 22.00
Woensdag 9.00 – 22.00
Donderdag 9.00 – 22.00
Vrijdag 9.00 – 17.00
Zaterdag 9.00 – 17.00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add your own review

Stemming

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>