Natuurlijk mooi

Op een natuurlijke en verantwoorde manier mooi zijn én blijven. Dat wilt u toch ook? Geef uw huid een kans om te verbeteren met een van de effectieve én heerlijke behandelingen, voor een verzorgd en stralend uiterlijk!

Behandelingen

  • Gezicht
  • Manicure
  • Massage
natuurlijk-mooi-logo

over ons

Wat kan Natuurlijk Mooi voor u betekenen?

Als gediplomeerd schoonheidsspecialist en hannah® huidcoach van Natuurlijk Mooi begeleid ik u om uw huid in optimale conditie te brengen en te houden. Ik geef u professioneel advies over de juiste behandeling en de juiste producten voor uw huid. Iedere huid is uniek!

Mijn klanten op een natuurlijke en verantwoorde manier mooi laten zijn en blijven is mijn missie. Om dit doel te bereiken heb ik bewust gekozen voor het hannah systeem, waarover u meer kunt lezen op de pagina over huidverbetering.

Tijdens het eerste bezoek aan Natuurlijk Mooi zal ik een vragenlijst met u doornemen en een huidanalyse doen, waarbij ik gebruik maak van de hannah Skin Analyzer. Op deze manier krijg ik een goed beeld van uw wensen, uw lichamelijke gesteldheid en uw huidconditie. Vervolgens bepalen we in onderling overleg wat een geschikte behandeling voor u is.

Ik nodig u van harte uit uw huid een kans te geven en zie u graag bij Natuurlijk Mooi voor een behandeling op maat in een persoonlijke sfeer en een mooie en prettige omgeving.
Dan beloof ik u een stralende, frisse en verzorgde huid.

Graag tot ziens bij Natuurlijk Mooi!

Contactgegevens

Adres: homeruslaan 8
Postcode: 9494EX
Telefoon: 0652036812
Mail: Info@natuurlijkmooiassen.nl
Website: http://www.natuurlijkmooiassen.nl/

Openingstijden

Onze behandeling zijn op basis van een afspraak en dus hebben we geen vaste openingstijden, Neem hiernaast contact met ons op voor een afspraak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add your own review

Stemming

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>