Schoonheidsinstituut Elysée

Schoonheidsinstituut Elysée

Welkom op de site van schoonheidsinstituut Elysée te Gouda, gespecialiseerd in zeer effectieve anti-aging behandelingen, laserontharing en overige laserbehandelingen. Graag wil ik mijn instituut en werkwijze aan u voorstellen.

In mijn visie wordt een optimale huidconditie niet alleen verkregen door anti-aging behandelingen en verzorgingsproducten, maar is ook uw levensstijl van grote invloed. Denkt u hierbij aan zaken als uw voedingsgewoonten, beweging, roken, slaapgedrag en stressniveau. In het intake-gesprek nemen we uw (huidige en gewenste) huidconditie en levensstijl samen door en stellen een behandelplan op. Gedurende het behandeltraject krijgt u als klant gratis beauty- en life-style coaching.

In mijn schoonheidssalon behandel ik slechts één klant tegelijk, zodat u bent verzekerd van een maximum aan rust en persoonlijke aandacht. U zult de behandelingen ervaren als heerlijk ontspannend.

Tenslotte ben ik al meer dan 20 jaar trotse eigenaresse van schoonheidsinstituut Elysée en ontvang ik u bijzonder graag in mijn mooie instituut!

Behandelingen

  • Couperose
  • Gezicht
  • Harsen

Gratis intakegesprek

Vindt u het moeilijk om te bepalen wat voor uw huid de beste oplossing is en wilt u weten of Elysée u hierbij kan ondersteunen? Neem dan contact met mij op voor een gratis, geheel vrijblijvend intake-gesprek.

In dit gesprek van ongeveer een half uur geef ik een diagnose van uw huid en geef ik u aan op welke wijze uw huid verbeterd kan worden. In mijn visie wordt een optimale huidconditie niet alleen verkregen door anti-aging behandelingen en verzorgingsproducten, maar is ook uw levensstijl van grote invloed. Denkt u hierbij aan zaken als uw voedingsgewoonten, beweging, roken, slaapgedrag en stressniveau. In het intake-gesprek nemen we uw (huidige en gewenste) huidconditie en levensstijl samen door en stellen een behandelplan op. Dit voorstel is geheel op maat voor u, toegesneden op uw huid en naar uw wensen. Normaal gesproken bestaat het voorstel uit een optimale mix van behandelingen en producten..Soms is het ook handig om thuis uw huid eerst meer energie te geven alvorens de behandelingen te starten. Wat er niet in zit, kan er ook niet uikomen… In dat geval gaat u bijvoorbeeld eerst voedingssupplementen slikken of een zeer huidverbeterende ampullenkuur voorafgaand gebruiken. (Bij een ampul zit een krachtige werkstof in een glazen buisje, zonder conserveringsmiddel en daarom na openen direct op te maken). Alles is mogelijk en alles gaat in overleg.

Indien u hierin geïnteresseerd bent, mailt of belt u mij dan alstublieft voor een afspraak.

Contactgegevens

Adres: Ambachtsstraat 3
Postcode: 2802 AM
Telefoon: 0182 - 514 762
Mail: info@schoonheidsinstituutelysee.nl
Website: http://www.schoonheidsinstituutelysee.nl/

Openingstijden

Onze behandeling zijn op basis van een afspraak en dus hebben we geen vaste openingstijden, Neem hiernaast contact met ons op voor een afspraak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add your own review

Stemming

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>