Schoonheidssalon en medisch pedicure praktijk Claudia

Schoonheidssalon en medisch pedicure praktijk Claudia

Bij schoonheidssalon en medisch pedicure praktijk Claudia kunt u terecht voor diverse gezichtsbehandelingen en pedicure behandelingen.
Tevens werk ik ook samen met Cosmetique Totale. Dit houd in dat je gewoon in onze salon in Breda huidverbeteringsbehandelingen met Elos ( definitief ontharen ) en eMatrix ( huidverbetering ) kunt uit laten voeren. 

Behandelingen

  • Acnebehandeling
  • Gezicht
  • Harsen
  • Manicure
  • Massage
  • Spraytanning

Samenwerking Cosmetique Totale

Vanaf nu is er een nieuwe samenwerking van start gegaan met Cosmetique Totale en Schoonheidssalon en Medisch Pedicure Praktijk Claudia. Cosmetique Totale werkt met medisch specialisten / huidtherapeuten die werken met de meest geavanceerde lasermethodes. U kunt er terecht voor de behandeling van:

Acne / acne littekens
Definitief ontharen
Couperose
Pigmentvlekken
Ouderdomsvlekken
Huidverjonging / Rimpelbehandeling
Huidverstrakking
Littekenbehandeling
Schimmelnagels

Cosmetique Totale werkt uitsluitend met hbo geschoolde en BIG geregistreerde huidtherapeuten, die tevens lid zijn van de beroepsvereniging NVH. Zo maken wij het mogelijk dat u voor veel behandelingen in aanmerking kunt komen voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.
Voor behandeling van bovenstaande huidklachten maakt de huidtherapeut gebruik van de meest vernieuwde behandeltechnieken, zoals eMatrix technologie en het Elos systeem.

Contactgegevens

Adres: Zeisstraat 2
Postcode: 4818EG
Telefoon: 0765971152
Mail: c.heesbeen@ziggo.nl
Website: http://www.claudia-breda.nl/

Openingstijden

Onze behandeling zijn op basis van een afspraak en dus hebben we geen vaste openingstijden, Neem hiernaast contact met ons op voor een afspraak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add your own review

Stemming

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>