Vitalderma

Schoonheidssalon Vitalderma is gevestigd aan de Kinkerstraat 17 Amsterdam (Voorheen Bosboom toussaintstraat 64 Amsterdam). U kunt in de salon terecht voor verschillende soorten behandelingen. Gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, hand&voet verzorging, harsen, epileren, verven, massages en hotstone massage.  In een prettige ontspannen sfeer en elke behandeling met kwaliteit uitgevoerd,  kunt u er zeker van zijn dat u in goede handen bent.

Behandelingen

  • Make-up
  • Pedicure

Extra info

Schoonheidssalon Vitalderma is volledig gediplomeerd en aangesloten bij ANBOS brancheorganisatie schoonheidsverzorging. Ik ben een gespecialiseerde, bij de ANBOS aangesloten schoonheids-specialist en kan acne doeltreffend behandelen. Omdat je vaak ook zelf veel kunt doen, geef ik ook advies voor thuis. Veel zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk of geheel de kosten van de behandelingen en producten afhankelijk van de polisvoorwaarden. Controleer zelf of het in je pakket zit. Een verwijzingsbriefje van de huisarts is meestal een voorwaarde.

Contactgegevens

Adres: kinkerstraat 17
Postcode: 1053DC
Telefoon: 0207580542
Mail: Info@vitalderma.nl
Website: http://www.vitalderma.nl

Openingstijden

MaandagOnbekend
Dinsdag 10:30 - 21:00
Woensdag 10:30 - 21:00
Donderdag 10:30 - 21:00
Vrijdag 10:30 - 18:00
Zaterdag Onbekend

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add your own review

Stemming

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>