Bioskinjetting

Heb jij last van rimpels of die vervelende kleine littekens door puistjes en altijd al afgevraagd hoe je van je rimpels en littekens afkomt zonder Inspuiting? Dan bieden de schoonheidssalons die op onze website staan jou de ultieme oplossing, bioskinjetting.

Er bestaan veel crèmes en inspuitingen om je rimpels en littekens te laten verdwijnen. Helpen de crèmes jou niet of moet jij niks hebben van die operaties met inspuitingen? Dan bestaat er nog een ander alternatief voor jou en dat is BioSkinJetting. Met deze 100% biologische methode wordt de huid zelf geactiveerd om zich te herstellen en de rimpels of littekens doen verdwijnen. Het komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten en wordt daar al minstens vijftien jaar lang gebruikt. Een aantal jaren geleden bracht een Europees bedrijf BioSkinJetting naar Europa.

Tijdens de behandeling wordt er een naaldje onder de huid waar de rimpel zich bevindt gebracht. Daarna zal de huid onder de rimpel of onder het litteken worden los gemaakt. Hierdoor zullen huidcellen van dieper gelegen lagen worden geactiveerd om collageen aan te maken. Collageen is het eiwit die er voor zorgt dat bindweefsel in de huid zich weer hersteld. Hierdoor zal de rimpel zich weer opvullen op een natuurlijke wijze.

De voordelen van de BioSkinJetting schoonheidsbehandeling

Geen operatie of inspuiting, er wordt weliswaar een naald onder je huid aangebracht maar, ze zullen met de naald draaiende, waaierende en oplichtende bewegingen maken. Door de bewegingen zullen de verkleefde huidlagen los halen.

Er zullen geen lichaamsvreemde stoffen worden gebruikt, Doordat ze de huid alleen maar los halen van de onderliggende huid hoeven er geen lichaamsvreemde stoffen gebruikt te worden. Het lichaam zal zichzelf herstellen.

Geen pijnlijke behandeling, voorafgaand van de behandeling zal er een verzachtende voorbereidende crème aangebracht worden die de huid kalmeert en koelt. Hierdoor wordt de behandeling niet als pijnlijk ervaren.

Natuurlijk resultaat, niet al te diepe rimpels en littekens kunnen 100% worden verholpen met deze veilige methode. Diepere rimpels of littekens kunnen maar voor 80 procent worden verwijderd. Je gezichtsuitdrukkingen zullen niet veranderen door de methode zoals dat vaak wel gebeurd bij botox. Voor het beste resultaat zul je gemiddeld vijf behandelingen moeten ondergaan.

In Nederland zijn driehonderd schoonheidsspecialisten die opgeleid zijn om de BioSkinJetting methode te mogen uitvoeren.

Met deze behandeling kunnen alle rimpels en littekens in het gezicht onderhanden genomen worden. De behandeling is ongeschikt voor diepe rimpels en volume verlies.

Is dit deze behandeling echt iets jou? Dan ben je bij één van de schoonheidsspecialisten aan het juiste adres. Mocht je vragen hebben, dan kun je daarvoor contact opnemen met één van de schoonheidssalons die deze behandeling aanbieden. Zij staan jou graag te woord voor verdere informatie over BioSkinJetting.