Gezichtsbehandeling

Wil jij jezelf eens goed verwennen of wil jij je huid weer eens goed laten reinigen, een ontspannende massage of alleen laten epileren of je wimpers verven? Dan is de gezichtsbehandeling echt iets voor jou! Bij ons ben je aan het goede adres om de schoonheidsspecialiste bij jou in de omgeving te vinden, want wij hebben ze voor jou geselecteerd.

De behandeling

Met een gezichtsbehandeling wordt je helemaal in het zonnetje gezet. Eerst wordt de huid grondig geanalyseerd om te kijken welke producten bij uw huid passen. Daarna kun je je huid goed diep laten reinigen. Wat natuurlijk heerlijk is na een drukke werkdag, even tijd om aan jezelf te denken. Als je dan toch al even de tijd neemt heb je ook de mogelijkheid om je wenkbrauwen te laten epileren, je wimpers en wenkbrauwen te verven, het ontharen van je gezicht. Na alle inspanning voor je huid zal deze heerlijk worden gemasseerd. Sluit je ogen en laat alles lekker bij je langs gaan.

Onderdelen van de gezichtsbehandeling

Oppervlaktereiniging, bij deze reiniging wordt het oppervlakte van de huid schoongemaakt zo kun je denken aan het verwijderen van make-up.

Dieptereiniging, hierbij wordt de huid tot diep in de poriën gereinigd. Dit kan gebeuren door middel van een stoombad voor het gezicht en daarna een peeling.

Scrub behandeling, hiermee worden de dode huidcellen verwijderd waardoor jou huid weer lekker schoon en zacht aanvoelt.

Gezichtsmassage, of ben je toch even lekker toe aan een massage? Het is heerlijk ontspannend maar het is ook erg goed voor de doorbloeding, zo kunnen de afvalstoffen goed worden afgevoerd.

Wenkbrauwen epileren, met het epileren van je wenkbrauwen kun jij je gezicht weer helemaal laten stralen!

Is dit deze behandeling echt iets jou? Dan ben je bij een van onze schoonheidsspecialisten aan het juiste adres. Mocht je vragen hebben, dan kun je daarvoor contact opnemen met één van de schoonheidssalons die deze behandeling aanbieden. Zij staan jou graag te woord voor verdere informatie over een gezichtsbehandeling.