Pedicure

Veel mensen vergeten vaak hun voeten als het gaat om de verzorging van hun lichaam. Je vergeet het belang er snel van. Maar toch loop je er elke dag op rond. En je hebt geen zin in een vervelende en stekende pijn in je voeten. Of je nou een man of een vrouw bent, oud of jong, het is van groot belang dat je je voeten goed verzorgd. Want als je voeten pijn doen, kan het uiteindelijk leiden tot rug- en of nekklachten. Het is dus van belang om je voeten goed te verzorgen.

Bij deze behandeling zullen je voeten even verwent worden. Eerst worden de nagels verzorgd door middel van knippen en vijlen. Als er veel eelt en/of een likdoorn aanwezig is zal dit onderhanden worden genomen. Het is natuurlijk ook mogelijk om eens lekker te ontspannen met één van de andere voetbehandelingen. Bijvoorbeeld; een fijn voetenbad, een peeling voor de voeten een paraffinebad.

 

Paraffinebad

Misschien niet bij iedereen bekend daarom zal het hier even worden uitgelegd.
Paraffine is een was, vergelijk het maar met kaarsvet. Door het verwarmen ontstaat er een vloeistof zoals dat ook bij kaarsvet gebeurd. Voordat je voeten in een paraffine bad gaan zullen je voeten worden ingesmeerd met een crème. Wanneer je je voeten uit het bad haalt, zal de paraffine meteen stollen.

Je voeten zullen worden afgedekt met plastic en een er zal een handschoen overheen getrokken worden om de warmte vast te houden. Door de warmte gaan je poriën openstaan. Hierdoor zal de crème intrekken en ontstaat er ook meteen een soort peeling.

Na deze pedicure zullen je voeten zijdezacht aanvoelen.

Is deze behandeling echt iets voor jou? Dan ben je bij één van de schoonheidssalons op schoonheidssalongids.net aan het goede adres! Benader een schoonheidsspecialiste voor meer informatie of maak een afspraak. Gebruik de filter om je zoekopdracht te optimaliseren en zoek een schoonheidsspecialiste die deze behandeling uitvoert bij jou in de buurt.