Seizoensbehandeling

Net als de natuur zijn bladeren laat groeien in de lente, gaat ook onze huid met de seizoenen mee. Deze heeft ook behoefte aan veranderingen. Merk jij ook dat je huid zich moeilijk kan aanpassen en wil je haar daar mee helpen? Dan is een seizoensbehandeling iets voor jou!

De vernieuwing van de huid kan verstoord worden door de overgang van de seizoenen, dit komt door het verschil van temperatuur en door de wisseling van de hormoonhuishouding.

Het belangrijkste is om dan te weten wat je huid nodig heeft. Naast het analyseren van de conditie van je huid, is het ook van belang om te weten of je huid de stoffen goed kan opnemen.

Een vernieuwend concept dat de huid al zijn nodige voedingsstoffen geeft die zij nodig heeft voor de overgang van de seizoenen. Wat een seizoensbehandeling voornamelijk doet is de huid hydrateren, daarnaast zul je heerlijke geuren waarnemen. Deze behandeling bevat een reiniging, een peeling, stoombad, borstelreiniging, dieptereiniging, serum een ontspannende gezichtsmassage en een peel-off masker.

Vijf tips voor de verzorging van je huid

Gebruik zachte zeep
Raakt jou huid snel uitgedroogd, vooral na het douche? Was jezelf dan met zeepvrije producten. Producten die een sterk reinigende werking hebben kunnen je huid uitdrogen.

Afdrogen door te deppen
Na een heerlijke douche wil je jezelf graag meteen snel droogmaken, meestal door snel over je lichaam heen te wrijven. Maar dit kun je beter niet doen. Hiermee maak je als het ware de huid kapot. Door je huid droog te deppen voorkom je dit.

Goede slaap
Slaap goed! Je hele lichaam waaronder ook je huid zal zich er goed aan doen. Gun je lichaam de slaap die het nodig hebt en ga slapen wanneer het moet.

Bij koud weer, kleed je warm
In de winter is de huid vaak het gevoeligst. Vaak door de kou, maar vergeet zeker niet de wind. Misschien ken je het gevoel wel van droge lippen, dit gebeurd als het ware ook met je huid, alleen voel je dit niet zo.

Drink water
Om je huid soepel en gezond te houden is het belangrijk om anderhalve liter wat er per dag te drinken. Want je lichaam heeft het nodig. houd een bepaald ritme aan, bijvoorbeeld; glas water en thee bij het ontbijt, thee bij de lunch, de rest van de dag natuurlijk ook water en ‘s avonds voor het slapen nog een laatste glas water. Zo heb je een mooi ritme in het drinken van water. Zo zul jij je huid goed onderhouden.

Is een seizoensbehandeling echt iets voor jou? Dan ben je bij één van de schoonheidssalons op schoonheidssalongids.net aan het goede adres! Benader een schoonheidsspecialiste voor meer informatie of maak een afspraak. Gebruik de filter om je zoekopdracht te optimaliseren en zoek een schoonheidsspecialiste die de seizoensbehandeling uitvoert bij jou in de buurt.