Spraytanning

Een lekker zomers kleurtje in de winter of voor de vakantie wil iedereen! Daarom is er spraytanning. Spraytanning is gezonde manier van bruin worden! Want immers steeds meer mensen worden zich bewust van de risico’s die zonnen onder de zonnebank met zich mee brengt. In dit artikel vind je meer informatie over een spraytanning.

Met een speciaal ontwikkelt spray apparaat waarin een tanning vloeistof zit die in elk zelfbruinend producten wordt gebruikt, namelijk DHA. deze vloeistof wordt vernevelt. tijdens het proces is het resultaat direct zichtbaar.

DHA is een natuurlijke grondstof. Het is tevens het hoofdbestandsdeel in elk zelfbruinend product. Het wordt uit suikerhoudende planten gehaald. De werking van DHA is, dat het de bovenste huidlaag stimuleert om bruin te worden als het ware.

Maar wordt je niet oranje?

Nee, met deze methode krijg je geen oranje huid en krijg je geen rare vlekken. Er zijn namelijk ook producten voor verschillende huidtypen. Voor de blanke huid wordt er een lager percentage gebruikt dan voor de donkere huidtypen.

Zijn er nadelige effecten?

Nee, die zijn niet bekend. Voor de zekerheid wordt het meestal niet toegepast bij mensen met eczeem en snij- of schaafwonden of als deze persoon een antibiotica kuur ondergaat.

Ik heb vitiligo, kan ik ook een spraytanning doen?

Wanneer je vitiligo hebt is het juist de moeite waard om een spraytanning te ondergaan. Natuurlijk hangt het er wel van af van welke huidtype je hebt. De bruine tint is ongeveer 5 tot 10 dagen te houden met de juiste producten die bij elke schoonheidssalon zijn te verkrijgen.

Heeft u verder nog vragen, dan kunt u altijd een van de specialisten die deze behandeling aanbieden benaderen. Zij staan u graag te woord en willen u graag helpen met uw vragen.

Ben jij in voor een mooier tintje, of om misschien op te vallen op dat feestje waar je al weken naar uit kijkt? Dan is de spraytanning iets voor jou! Kijk snel of er een schoonheidssalon bij jou in de buurt ook deze behandeling heeft, of maak gebruik van de filter functie in het zoek menu.