All So Pure

Ontdek je natuurlijke schoonheid!

De schoonheidsspecialiste van All So Pure biedt je behandelingen met rust en ontspanning waarbij uitsluitend kwaliteitsproducten op natuurlijke basis worden gebruikt. De hoogwaardige producten waarmee we werken zijn Medik8 (cosmeceuticals), Osaine en Lookx make-up. De producten van Medik8 zijn dierproefvrij en bevatten geen parfum, parabenen en zeep. Medik8 en Osaine producten zijn gericht op anti-aging en op het oplossen van verschillende huidproblemen.

Bij je eerste bezoek zal desgewenst een uitgebreide huidanalyse worden gemaakt. Hiermee kan nog beter de conditie van je huid worden bepaald zodat we heel gericht behandelingen en producten kunnen afstemmen op jouw huidconditie en jouw wensen.

 

Behandelingen

  • Harsen
  • Manicure
  • Pedicure

Waarom All So Pure?

Wij zijn een unieke salon in Arnhem die alles onder een dak heeft op het gebied van schoonheid en ontspanning. Wij zijn een gespecialiseerd team van kappers en een schoonheidsspecialiste en zullen er alles aan doen om je weer helemaal top eruit te laten zien en je zult je weer als nieuw voelen.

Beleef bij All so pure ontspanning, rust en luxe!

Laat je eens goed adviseren voor een nieuw kapsel of haarkleur en/of kom voor een heerlijke gezichtsbehandeling of  voor een mooie make-up. Dit kan natuurlijk ook in combinatie, kijk hiervoor bij onze arrangementen.

 

Laat je gewoon eens lekker verwennen bij All So Pure want je bent het waard

Contactgegevens

Adres: Groene Weide 33
Postcode: 6833BB
Telefoon: 0263214540
Mail: 0263214540
Website: http://www.allsopure.nl/

Openingstijden

MaandagOnbekend
Dinsdag 09:00 - 20:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 08:30 - 16:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add your own review

Stemming

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>