De Foundation

Al vanaf dat ik op de Parkweg ben “neergestreken” ben ik werkzaam als schoonheidsspecialiste in Ede.  In 1997 eerst bij de bekendste kapper van Ede, Bert de Zeeuw,  in zijn salon People behind the Mirror op de 1ste verdieping. Begonnen met alleen een stoel en mijn eigen handen. Voor mij een enorm leuk begin, want op deze manier had ik toch collega’s en natuurlijk ook de toegang tot potentiele klanten. Zo heb ik langzaam mijn klantenkring opgebouwd. Tot op een bepaald moment het leuke pandje naast de deur leeg stond en wel erg naar me lonkte. Na enige aarzeling heb ik de stap genomen en in januari 2007 was de verhuizing een feit. Reeds 7 jaar zit ik nu in het huidige karakteristieke pand op nr. 79 .

Behandelingen

  • Gezicht
  • Harsen
  • Make-up
  • Manicure
  • Massage
  • Pedicure

Totaalconcept

Inmiddels is ook het aanbod van behandelingen uitgegroeid naar een totaalconcept met professionele huidverbeterende gezichtsbehandelingen, afslankmethodes, manicure, pedicure en natuurlijk:  make-up. Op mijn website is het volledige aanbod te zien, dus ik nodig u van harte uit om een kijkje te nemen.

Zodoende ben ik van schoonheidsspecialiste in Ede gegroeid naar saloneigenaar en onderneemster in Ede.

Met meer dan 25 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste bent u bij ons in vertrouwde handen.

Marjan van den Berge, De Foundation skin care & more

Contactgegevens

Adres: Parkweg 79
Postcode: 6717 HM
Telefoon: +31 (0) 318-438413
Mail: info@defoundation.nl
Website: http://www.defoundation.nl/

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag 09.00-12.00
Woensdag 09.00-12.00
Donderdag 09.00-20.00
Vrijdag 09.00-18.00
Zaterdag 08.00-14.00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add your own review

Stemming

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>