Huidverbetering Lelystad

Huidverbetering Lelystad

Huidverbetering Lelystad brengt schoonheid terug naar de natuur door het prachtige merk Neoderma te gebruiken. Al onze producten zijn van Neoderma, een kwaliteitsproduct in de branche. Onze praktijk is centraal gelegen in Lelystad en biedt klanten, naast de beautyproducten van Neoderma, professionele schoonheidsbehandelingen die door een ervaren en allround schoonheidsspecialiste uitgevoerd worden.

“Heeft u last van een bepaald huidprobleem en bijna alles werkelijk al geprobeerd?” Dan biedt Huidverbetering Lelystad wellicht uitkomst. Ervaar het resultaat van de Neoderma producten en behandelingen in onze praktijk.

Wij staan voor:

Kwaliteit
Professionaliteit
Persoonlijke aandacht

Behandelingen

  • Gezicht
  • Harsen
  • Manicure
  • Massage
  • Pedicure
  • Seizoens
  • Spraytanning

Of u nu komt voor huidverbetering, huidverzorging, anti-aging, ontharing of ontspanning: wij staan voor u klaar om u te voorzien van passend advies. “Als schoonheidsspecialiste vind ik dat schoonheid innerlijk en uiterlijk in balans moet zijn. Daarom staat huidverbetering bij mij vooraan. Iedereen wil graag een stralende huid en totaal tot rust komen en wij hopen u dit plezier te doen!

Kijk gerust rond op de website en heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel gerust 06-23145951 of mail naar huidverbeteringlelystad@hotmail.com . Ik plan graag een informatie gesprek in om alles rustig aan u uit te leggen.

Graag tot ziens bij Huidverbetering Lelystad!

Manouk Kuil
Eigenaresse

Contactgegevens

Adres: Waterwijzer 83
Postcode: 8224AR
Telefoon: 0623145951
Mail: manouk@huidverbeteringlelystad.com
Website: http://www.huidverbeteringlelystad.com/

Openingstijden

Onze behandeling zijn op basis van een afspraak en dus hebben we geen vaste openingstijden, Neem hiernaast contact met ons op voor een afspraak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add your own review

Stemming

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>