Ineke Lommerts-Dijkstra

Ineke Lommerts-Dijkstra

Ik ben Ineke Lommerts en sinds 30 jaar schoonheidsspecialiste.
Nauwgezet volg ik nieuwe ontwikkelingen op mijn vakgebied, bezoek beurzen in Nederland en België, en volg regelmatig cursussen en bijscholingen.

In de zomer van 2008 start ik tevens een salon in Amersfoort waar U ook terecht kunt voor schoonheidsbehandelingen en voetreflextherapie.

Behandelingen

  • Acnebehandeling
  • Gezicht
  • Harsen
  • Make-up
  • Pedicure

Mijn visie

Een moment van rust en ontspanning. Juist in deze hectische tijd is het voor vrouwen belangrijk dat ze er jong en ontspannen uit blijven zien. Vrouwen staan met beide benen op de grond, sommigen kiezen voor een carrière en combineren dit met een gezinsleven, de meeste van ons hebben een druk bestaan. Dan is het heerlijk om tijd uit te trekken voor een bezoek aan de schoonheidsspecialiste en aandacht aan je huid en uiterlijk te besteden. Ieder huidtype en persoonlijkheid zijn verschillend daarom pas ik mijn behandelingen aan, mijn behandelingen zijn mensgericht.

Contactgegevens

Adres: Zadelmakerij 7
Postcode: 9932 GM
Telefoon: 0596-620388
Mail: info@schoonheidssalonineke.nl
Website: http://www.schoonheidssalonineke.nl/

Openingstijden

Onze behandeling zijn op basis van een afspraak en dus hebben we geen vaste openingstijden, Neem hiernaast contact met ons op voor een afspraak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add your own review

Stemming

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>