Petra Reen

Graag ontvang ik u in mijn sfeervolle en gezellige salon waar persoonlijke aandacht en ontspanning voorop staan. In overleg met u kan ik een behandeling samenstellen die compleet voldoet aan uw wensen en afgestemd wordt op de conditie van uw huid.

Behandelingen

  • Gezicht
  • Harsen
  • Make-up
  • Massage

Extra info

In mijn salon werk ik met producten van Maria Galland en Payot. Twee merken met uitgebreide behandelmogelijkheden. Van een basisbehandeling tot een luxebehandeling, zoals de Thalasso of Cocon behandeling of een zeer specifieke behandeling voor de huid rondom de ogen. Ook adviseer ik u graag hoe u uw huid zelf kunt verzorgen.
Op de website vindt u uitgebreide informatie over de behandelingen. Het is ook mogelijk om combinatieafspraken te maken, zodat u in een ochtend of middag, totaal verzorgd de deur uit gaat.
In de salon is ook een kapster aanwezig, een jonge maar zeer kundige kapster, zij kan u adviseren over uw haar. Overleggen met haar over een compleet nieuwe coupe kan natuurlijk ook.

Graag verwelkom ik u in mijn salon. Voor meer informatie kunt u mij altijd bellen.

Contactgegevens

Adres: Willem Lodewijkstraat 53
Postcode: 8933BJ
Telefoon: 0621477982
Mail:
Website: Www.petrareen.nl

Openingstijden

Onze behandeling zijn op basis van een afspraak en dus hebben we geen vaste openingstijden, Neem hiernaast contact met ons op voor een afspraak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add your own review

Stemming

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>