Schoonheidssalon Jolanda

Schoonheidssalon Jolanda

De schoonheidssalon is gevestigd in Zwolle-Zuid in de woonwijk Gerenlanden. U kunt hier terecht voor diverse ontspannende en verzorgende schoonheids- en pedicure behandelingen.

Professionaliteit, kwaliteit, aandacht, verzorging, ontspanning, advies en een persoonlijke sfeer zijn kenmerkend voor de salon.

Behandelingen

  • Onbekend

Extra info

U kunt kiezen uit diverse gelaatsbehandelingen. Afhankelijk van de gewenste behandeling zal uw gelaat, nek en decollet├ę gemasseerd worden. Een masker speciaal op uw huidtype afgestemd wordt aangebracht, en u kunt geheel lekker ontspannen. De behandeling wordt afgesloten met een verzorging aangepast op uw huidconditie. De behandelingen kunt u verder uitbreiden zoals u zelf wenst, dus bijvoorbeeld met wimpers verven of uw bovenlip harsen of een heerlijk paraffinebad voor uw handen of misschien wilt u het wel allemaal, de keus is aan u.

In de menu balk klikt u op behandelingen voor alle mogelijkheden en prijzen.

Even voorstellen….

Mijn naam is Jolanda Dijkstra. Ik werk sinds het jaar 2000 met veel plezier in mijn Schoonheidssalon.
Ik ben een Stivas gediplomeerd schoonheidsspecialiste en een K.O.C. gediplomeerd pedicure. Dit houdt in dat ik zorgvuldig te werk ga en werk volgens de HAM-code. Dit betekent dat ik de normen voor hygi├źne, arbeidsomstandigheden en milieu in acht neem.

Contactgegevens

Adres: Ter Kuilenkamp 45
Postcode: 8014DA
Telefoon: 0383556611
Mail: Contact@schoonheidssalon-jolanda.nl
Website: http://www.schoonheidssalon-jolanda.nl/html/contact.htm

Openingstijden

Onze behandeling zijn op basis van een afspraak en dus hebben we geen vaste openingstijden, Neem hiernaast contact met ons op voor een afspraak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add your own review

Stemming

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>