SkinBalanz

In onze praktijk streeft de huidcoach ernaar om uw huidconditie te verbeteren, dan wel te behouden. Daarbij gaat de hannah huidcoach een stap verder dan de reguliere schoonheidsspecialiste! Onze huidcoach helpt u bij het realiseren van de gewenste huidverbetering met behulp van de hannah behandelmethodes, producten en de unieke massagetechnieken.

Behandelingen

  • Gezicht
  • Manicure
  • Pedicure

Extra info

SkinBalanz is een nieuwe toonaangevende praktijk op het gebied van huidverbetering, voetverzorging en visagie in Zwolle. Samen met diverse (medisch) specialisten is SkinBalanz gevestigd in Zorg Punt Zuid (nabij winkelcentrum Zwolle-Zuid). Als specialist in huidverbetering en voetverzorging beschikken wij over een jarenlange praktijkervaring. In 2014 hebben wij de Beauty Award in ontvangst mogen nemen en zijn wij uitgeroepen tot schoonheidsspecialist van het jaar.

U kunt bij ons terecht voor zowel huidverbeterende als ontspannende behandelingen. Op het gebied van huidverbetering biedt SkinBalanz een breed scala aan behandelingen, waaronder bindweefselmassage, acnebehandeling alsmede rimpel- en littekenreductietherapie. Onze huidcoach vormt op het gebied van huidverbetering de schakel tussen schoonheidsspecialist en de (privé)kliniek.

Tevens kunt u in onze praktijk terecht voor passende voetverzorging door een gediplomeerd pedicure. Door specialisaties in onder meer de behandeling van de Diabetische Voet en de samenwerking met podotherapeut kunt u ook bij ons ook terecht voor de behandeling van meer complexe voetproblemen.

Tot slot verzorgd de visagiste van SkinBalanz graag uw make-up voor diverse gelegenheden. Of u nu graag opgemaakt wilt worden voor een speciale gelegenheid, feest of wellicht uw bruiloft, onze visagiste neemt graag de tijd voor u en stelt uw persoonlijke wensen voorop.

Contactgegevens

Adres: Van der Heydenstraat 4
Postcode: 8014ZZ
Telefoon: 0384605641
Mail: Info@skinbalanz.nl
Website: Http://www.skinbalanz.nl/

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afsrpaak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add your own review

Stemming

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>