Welkom bij SALON PUUR​

Welkom bij SALON PUUR​

Kom tot rust en laat de dag even de dag. Geniet van persoonlijke aandacht in een kleine salon met professionele kennis van 100% natuurlijke huidverzorging. Aromatische behandelingen met etherische oliën van de kwaliteitsmerken Les Gavots, S.P.A.en Alqvimia. Of maak kennis met de verzorgende make-up van ZAO. Natuurlijk zonder synthetische toevoegingen.

Samenwerken aan een stralende huid. Maak een afspraak en kom langs voor een huidverzorgingsadvies of een verzorgende behandeling.

Behandelingen

  • Acnebehandeling
  • Couperose
  • Gezicht
  • Harsen
  • Make-up
  • Manicure
  • Pedicure

Even voorstellen

Mijn naam is Esther Abma en als geboren en getogen Schiermonnikoogse heb ik mij altijd verbonden gevoeld met de natuur en de wereld om mij heen.

Sinds 2008 is Salon Puur aan de Soestdijkerstraatweg 47 te Hilversum geopend.

Waar ik de combinatie zorg voor gezin en werk gevonden heb.

 Voor mij als schoonheidsspecialiste is het een heel logische keuze om te werken met natuurlijke huidverzorgingsproducten. De kracht van de natuur hoeft niet bewerkt en ‘verbeterd’ te worden door synthetische toevoegingen.

 Van jongs af aan ben ik al bezig met cosmetica. Door mijn eigen jarenlange zoektocht naar verdraaglijke cosmetica ben ik noodgedwongen bezig geweest met en geïnteresseerd in de ingrediënten van cosmetica.

Dit is wat ik heb ontdekt en wil delen met anderen op diezelfde zoektocht: cosmetica op natuurlijke basis zorgt voor rust en echt diepe verzorging van de huid. Met als resultaat een gezonde stralende huid.

Zo kom je weer in balans!

 Dat is mijn motivatie in mijn beroep: mensen verzorgen en verder helpen zodat ze weer kunnen gaan stralen. Iedereen is mooi en dat te mogen meegeven met echt resultaat is elke dag genieten.

Dat is mijn missie!

Contactgegevens

Adres: Soestdijkerstraatweg 7
Postcode: 1213 VS
Telefoon: 06-45 82 65 30
Mail: info@salonpuur.com
Website: http://www.salonpuur.com/

Openingstijden

Onze behandeling zijn op basis van een afspraak en dus hebben we geen vaste openingstijden, Neem hiernaast contact met ons op voor een afspraak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add your own review

Stemming

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>