Zon & beautysalon Anneke

Zon & beautysalon Anneke

Bij zon & beautysalon Anneke kunt u terecht voor alle schoonheidsbehandelingen. Wij werken met het product Jean d ‘Estrees en zijn gecertificeerd om met dit product te werk te mogen gaan. Ook volgen wij steeds weer scholingen om proffesioneel te werk te kunnen gaan in de salon.

De producten zijn tevens in de salon te koop. Voor bruidsmake-up of proef bruidsmake-up kunt u bij ons in de salon terecht. Ook kunnen wij voor de grote dag bij u aan huis komen, hiervoor worden verder geen kosten berekend.

Behandelingen

  • Gezicht
  • Harsen
  • Manicure
  • Massage

Zonnestudio & Nagelstudio

Zon & beautysalon anneke is begonnen in 1994 als een zonnestudiootje in huis met 1 zonnebank. Al in 1995 zijn wij groter gegroeid naar twee zonnebanken in de serre aan ons huis. Via mond op mond reclame kwamen de klanten en bleef men vaak aan de keukentafel “hangen”.

Met de prijzen voor onze producten zijn we altijd de laagste in assen gebleven. Voor elke beurs is er bij ons iets te vinden. Vanaf februari 2007 is zonnestudio anneke als zon & beautysalon anneke neergestreken op het bedrijventerrein peelerpark aan de amerikaweg 74-76, midden tussen de woonwijken peelo en marsdijk in.

Naast alle andere activiteiten beschikt Zon & Beautysalon Anneke over professionele nagelstyling. Naast het opzetten van een complete set gel/harsnagels worden deze na enkele weken opgevuld en u kunt gedurende lange tijd van uw set nagels genieten.

Op verzoek worden versieringen c.q. French Manicure toegepast.

Contactgegevens

Adres: Amerikaweg 74
Postcode: 9407TM
Telefoon: 0592345821
Mail: info@zonnestudio-anneke.nl
Website: http://www.zonnestudio-anneke.nl

Openingstijden

Onze behandeling zijn op basis van een afspraak en dus hebben we geen vaste openingstijden, Neem hiernaast contact met ons op voor een afspraak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add your own review

Stemming

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>